ElektroLink har kontorer i Kopervik, Karmøy. Vi installerer ovner, varmekabler og varmepumper, og leverer elektrikertjenester til boliger på Haugalandet.

ElektroLink har kontorer i Kopervik, Karmøy. Vi installerer ovner, varmekabler og varmepumper, og leverer elektrikertjenester til boliger på Haugalandet.

ElektroLink

Kontortid: 07.30-15.30

Spør oss om oppvarming!

Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field

Oppvarming, varmekabler, varmepumpe

Oppvarming

Våre elektrikere installerer varmekabler, varmefolie, varmepumpe og elektriske ovner. Om du skal bygge nytt eller rehabilitere bolig er det viktig å tenke på oppvarming, både for trivsel og økonomi. Å velge den rette oppvarmingsløsningen for hvert rom gir både velvære og en mindre strømregning.

Varmekabler og varmefolie

Varmekabler kan senke strømforbruket ved at rommet oppleves varmere ved bruk av gulvvarme. Varmekabler er også godt for komforten, og gir en lun og behagelig varme. I de senere årene har det kommet flere nye og innovative produkter for gulvvarme, som varmefolie. Varmefolie er langt enklere å installere enn tradisjonelle varmekabler som må støpes inn i gulvet. Varmefolie er spesielt godt egnet for oppussing og renovasjon på grunn av den enkle installasjonen, men egner seg ikke for alle bruksområder. Ta kontakt med oss for råd om gulvvarme.

Varmepumpe

En varmepumpe er den mest energieffektive måten å varme opp boligen på. Varmepumper er miljøvennlige og gir lavere oppvarmingskostnader. De har også andre fordeler, ved at de gir bedre inneklima og kan brukes som aircondition på varme sommerdager.

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt oppvarmingsbehov, enten det er varmepumpe, varmekabler eller elektriske ovner. Vi har løsninger for varmestyring, som termostat og nattsenking, som er effektive og nødvendige for å redusere ditt strømforbruk, og våre elektrikere sørger for en rask og trygg installasjon.

Flere elektriker-tjenester: