Level Elektro

Vår erfaring, din trygghet

ElektroLink holder til i Kopervik, og vi teller i dag 10 ansatte. Våre elektroinstallatører har alle nødvendige sertifikater, og har lang erfaring med installasjon og montasje av elektriske anlegg og produkter.

Vi tilbyr et bredt utvalg av elektrikertjenester i Haugalandsområdet, både for private og næringsliv. Vi er et trygt valg for deg som kunde, du kan stole på at arbeidet vi utfører er av høy kvalitet og standard. Vi legger vekt på å yte god service, være raske og effektive, og å levere våre tjenester til avtalt tid og pris. Vi har høy yrkesstolthet, noe som gjenspeiles i arbeidet vi utfører.

Fra skip til bolig

Som en del av Marin Elektro har vi levert elektroinstallasjoner, hovedsaklig til skip og offshore, men siden starten i 1977 har vi også utført mange oppdrag til bolig og landbasert næring.

Best på service

Vi legger vekt på å være raske, effektive, og tilgjengelige når du trenger oss. Gi deg svar på dine spørsmål, finne gode løsninger på dine problemer, yte god service fra begynnelse til ferdigstillt prosjekt og levere til avtalt tid og pris. ElektroLink er best på service.

• Trygghet

• Service

• Kvalitet

• Pris