Installasjon av ny strømkrets om montering av lader til elbil
ElektroLink har kontorer i Kopervik, Karmøy. Vi installerer elbilladere, og leverer elektrikertjenester til boliger på Haugalandet.
Installasjon av ny strømkrets om montering av lader til elbil

Elektrolink har kontorer i Kopervik, Karmøy. Vi installerer elbilladere, og leverer elektrikertjenester til boliger på Haugalandet.

Elektrolink

Kontortid: 07.30-15.30

Spør oss om elbilladere!

Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field

Elbillader

Lader til elbil hjemme

Fremtidens transport er elektrisk, og elbiler blir stadig mer vanlig i Norge. Unngå venting i kø ved ladestasjoner, og sørg for at bilen er fulladet når du trenger den ved å installere en elbil lader hjemme. Ladebokser har flere fordeler fremfor lading via skjøteledning og stikkontakt. Å lade elbilen ved hjelp av en ladeboks på egen strømkrets er enklere, sikrere og, ikke minst, raskere. Lading ved hjelp av ladeboks blir anbefalt av norsk elbilforening.

Vi installerer og monterer ladeboks

Eldre elektriske anlegg er ofte ikke dimensjonert for å håndtere en elbillader. Når elbilen lades trekker den en stor menge strøm over lengre tid, noe som kan forårsake varmeutvikling i det elektriske anlegget. Vi utfører en sjekk av ditt elektriske anlegg og ser til at det er i stand til å håndtere en ladeboks, hvis ikke hjelper vi deg med å oppgradere sikringsskap med egen strømkrets tilpasset en elbillader, og med å montere lader til elbil. Vi installerer ladere med kontakttype T1 og T2, som egner seg for lading av alle typer elbiler.

Fast pris for lader og installasjon

Vi tilbyr fastpris for installasjon og montering av ladeboks for elbiler.

Flere elektriker-tjenester: